INCREDIBIL: O femeie s-a FILMAT în timp ce a NĂSCUT SINGURĂ, în PĂDURE, fără ajutor FOTO

Un nou reality show din America a reuşit să şocheze planeta. Astfel, un echipaj de televiziune filmează femei însărcinate care aleg să aducă pe lume bebeluşii în pădure, fără ajutor.

05 iun. 2014, 13:44

O nouă emisiune TV din America a reuşit să ia lumea prin surprindere. Astfel, zeci de tinere sunt filmate în timp ce nasc fără ajutor în sălbăticie, încercând astfel să recreeze condiţiile străbunilor, potrivit Mirror.

Citeşte şi MIRACOL. După PATRU sarcini pierdute, o femeie a născut CVADRUPLEŢI FOTO

Inedit este faptul că locurile naşterilor sunt mereu diferite, pronind de la păduri şi câmpii până la maluri de râuri. Seria a fost inspirată după ce un clip şocant cu o femeie care a născut singură în sălbăticie a fost vizionat de peste 20 de milioane de ori.

„Ceea ce se întâmplă aici este una dintre cele mai bizare experienţe pe care le poate trăi o femeie. În acele momente viaţa devine cu adevărat sălbatică”, au povestit producătorii serialului ce urmează să apară pe postul de televiziune Lifetime. 

Citeşte şi Povestea femeii cu PATRU PICIOARE care a uimit lumea acum 100 de ani: Cum a reuşit să nască de CINCI ORI FOTO

Cu toate acestea, există şi persoane care nu sunt de acord cu astfel de practici şi declară că mamele riscă să îşi piardă bebeluşii din cauza acestor dorinţe excentrice.