Incredibil: Povestea femeii care dansează NONSTOP, chiar şi în autobuz, pentru a scăpa de DURERI

O femeie de 62 de ani din Marea Britanie este obligată să danseze şi să se mişte nonstop pentru a scăpa de furnicăturile din picioare care îi provoacă dureri groaznice. Ea suferă de o boală rară, numită Sindromul Picioarelor Neliniştite. Cu toate că acest lucru pare amuzant, femeia a povestit că a încercat să se omoare din cauza acestei probleme.

16 mai 2013, 09:06

Jean Stones, bătrâna de 62 de ani din oraşul Aston, Birmingham, spune că trăieşte un calvar după ce s-a îmbolnăvit de Restless Leg Syndrome (Sindromul Picioarelor Neliniştite), atunci când avea 18 ani, potrivit Mirror.

Citeşte şi I s-a spus că NU VA MAI MERGE niciodată, dar a PĂCĂLIT diagnosticul medicilor FOTO

Femeia a povestit că a încercat să se omoare, dorind să se arunce după un pod, deaorece se simţea jenată de condiţia sa. Atunci când are dureri Jean trebuie să se mişte, picoarele tremurând incontrolabil şi provocându-i dureri asemănătoare cu şocurile electrice, oriunde ar fi, chiar şi în autobuz.

Îmi aduc aminte că am avut un atac grav cînd eram în autobuz. Transpiram toată şi când am urcat în autobuz am început să dansez în timp ce toată lumea se uita la mine şi credea că sunt nebună. Şoferul nu m-a lăsat să cobor aşa că a trebuit să dansez până la staţia următoare„, a declarat ea.

Citeşte şi Pensionarii din capitala Ucrainei au găsit un mod inedit de a se distra VIDEO

Ea a povestit că boala este ereditară, mama ei suferind de aceeaşi condiţie. Începând cu vârsta de 20 de ani, ea a fost victima acestei teribile condiţii. Cu toate că ia pastile de Parkinson, medicamentele nu o ajută. Cauzele sindromului sunt de natură neurologică.

Am aceste simptome de câteva ori pe săptămână. Furnicăturile pot ţine şi două ore„, a adăugat bătrâna.

Inedit este faptul că între secolele 14 şi 17 milioane de oameni din întreaga Europă suferea de această boală. Grupuri întregi de oameni, uneori chiar mii de persoane, dansau în public ore întregi până la epuizare.

Citeşte şi Boală rară. Povestea băieţelului care râde în continuu, însă nu poate să vorbească