Incredibil: S-a inventat substanţa care ţine ORICE MURDĂRIE la distanţă VIDEO

O companie americană a produs o substanţă care ţine orice fel de murdărie la distanţă. Filmul de prezentare al produsul a devenit viral, ajungând la peste un milion şi jumătate de vizualizări într-un timp foarte scurt.

09 feb. 2013, 19:54
Incredibil: S-a inventat substanţa care ţine ORICE MURDĂRIE la distanţă VIDEO

Produsul numit Ultra-Ever Day face orice suprafată pe care este aplicat să rămână curată. Chiar mai mult, datorită proprietăţilor antiaderente, el poate fi aplicat pe o gamă largă de produse, de la încălţăminte şi mânuşi până la materiale de construcţie, potrivit Daily Mail.

Filmul de prezentare a devenit viral, după ce inventatorii produsul au arătat capacităţile incredibile ale noii substanţe. În imagini se poate vedea cum produse scufundate în noroi, apă sau ulei sunt protejate de murdărie. Nanotehnologia este folosită pentru a crea o barieră de aer pe suprafaţa obiectelor, care ţine orice lichid la distanţă. Demonstraţia face comparaţii între produse normale şi produse tratate cu Ultra-Ever Day.

Filmul a fost postat de Ultra Tech, o companie americană din Florida, care se ocupă cu produse împotriva murdăriei.  Inventatorii spun că substanţa rezistă la temperaturi cuprinse între -34 şi 150 de grade Celsius, dar ei ţin să precizeze că abraziunea ar putea să afecteze performanţa produselor.

Privind preţul, acesta este destul de mare. Substanţa se aplică în două straturi. Stratul de bază costă 57.95 de dolari pentru un litru, iar stratul superior costa 100.95 de dolari pentru un litru.