Incredibil: Un bărbat a supravieţuit după ce a fost lovit de cel mai MARE ANIMAL de pe PLANETĂ VIDEO

Un bărbat a fost lovit de o balenă, în timp ce făcea surf la o distanţă de 30 de metri de ţârm. Incidentul a avut loc în oraşul australian Sydney, iar numeroşi oameni au fost martorii scenei incredibile.

08 iul. 2013, 05:38
Incredibil: Un bărbat a supravieţuit după ce a fost lovit de cel mai MARE ANIMAL de pe PLANETĂ VIDEO

Incident incredibil pe o plajă din oraşul australian Sydney. Un bărbat a fost lovit de o balenă, chiar în timp ce făcea surf. El a fost salvat de mai mulţi întotători care au văzut întreaga scenă, potrivit News Sky.

Citeşte şi Spectacol în Pacific, cu o balenă care „expiră” curcubeie VIDEO

Îmi amintesc cum acest animal minunat a venit foarte încet pe partea dreaptă, ca şi cum a vrut să se mai uite o dată la mine. Mi-a venit să vorbesc cu ea ca şi cum ar fi fost un căţel, să-i spun „Bună”. Iubesc plaja aceasta! Când crezi că ai văzut totul, cineva este lovit de o balenă. A fost lovit în cap şi a leşinat. Surferul a reuşit să scape doar cu câteva contuzii la cap şi la torace„, a declarat bărbatul, fericit că a scăpat cu viaţă.

Balena s-a apropiat de un grup de bărbaţi care făceau surf, la doar 30 de metri distanţă de ţârm. De unul dintre ei însă s-a apropiat prea mult şi l-a lovit cu coada.

Citeşte şi Un surfer a petrecut aproape două zile în Marea Roşie, ţinând rechinii la distanţă cu un cuţit

Întâlnirea cu uriaşul putea să-l coste viaţa. Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, însă a fost salvat de la înec de câţiva înotători care au văzut tot ce s-a întâmplat.