INCREDIBIL: Un bărbat CURAJOS şi-a salvat soţia din ghearele unui PUME. Află cum a reuşit

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Canada, şi-a salvat soţia din ghearele unei pume. Omul s-a luptat cu o suliţă şi a învins animalul sălbatic, care a fugit rănit în pădure. Câteva ore mai târziu, leul montan a fost găsit mort. Localnicii l-au felicitat pe bărbat pentru curajul de care a dat dovadă.

11 sept. 2013, 11:56
INCREDIBIL: Un bărbat CURAJOS şi-a salvat soţia din ghearele unui PUME. Află cum a reuşit

Canadianul se afla în excursie cu rulota, împreună cu soţia sa, pe o insulă din Vancouver. În timp ce se odihnea în cabină, bărbatul a auzit ţipele soţiei sale care fusese atacată de o pumă înfometată.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani şi-a învins frica, a apucat o suliţă şi a ieşit afară să-şi salveze partenera. După câteva lovituri de suliţă, animalul a fugit rănit în pădure.

Puma a fost găsită moartă în apropierea locului în care cei doi soţi îşi montase rulota. Ea avea mai multe răni prin înjunghiere pe tot corpul, potrivit Daily Mail.

Vecinii l-au felicitat pe curajos, mai ales că şi ei fuseseră atacaţi de-a lungul timpului de aceeaşi pumă.

Potrivit medicilor care au venit de urgenţă la faţa locului, femeia atacată s-a ales cu capul spart şi o parte din scalp smulsă, însă este în afara oricărui pericol.