INCREDIBIL! Un jucător român a câştigat 2 JACKPOT-URI imense online în doar 2 ZILE

Un jucator roman a avut norocul de a castiga 2 jackpoturi imense online intr-un interval de  doar 2 zile. Primul jackpot a fost castigat la mesele virtuale de poker, “Bad Beat Jackpot”, iar cel de-al doilea jackpot a fost castigat la jocurile de tip "Video Poker".

10 feb. 2015, 16:41
INCREDIBIL! Un jucător român a câştigat 2 JACKPOT-URI imense online în doar 2 ZILE

Un jucator roman a avut norocul de a castiga 2 jackpoturi imense online intr-un interval de  doar 2 zile. Primul jackpot a fost castigat la mesele virtuale de poker, “Bad Beat Jackpot”, iar cel de-al doilea jackpot a fost castigat la jocurile de tip „Video Poker”.

Suma celor 2 jackpoturi a fost de 868.387 de fise virtuale care au fost castigate la un joc de poker si cazino social, in care nu sunt permise jocurile pe bani reali, dar in care oricine poate castiga premii reale fara a depinde de noroc si avand aceleasi sanse ca toata lumea – PokerFun.ro.

Acest tip de joc a devenit foarte popular atat in Romania cat si in afara tarii, cel mai de succes fiind probabil Zynga Poker care are sute de milioane de utilizatori in intreaga lume.

Jocurile de acest tip nu sunt jocuri de noroc, intrucat nu au taxe de participare si toti cei inregistrati au sanse egale, primind in fiecare ora cate 1000 fise gratuite. Majoritatea jucatorilor petrec 20-30 minute pe zi pentru a se relaxa, iar unii joaca mai mult pentru a castiga unele premii reale puse in joc. In aceasta luna de exemplu, jucatorii concureaza pentru un Smart TV 3D Samsung dar si pentru alte cateva premii. Inregistrarea se face in doar cateva secunde daca aveti un cont de Facebook si va puteti aseza la mese imediat.