Incredibil: Vezi ce a descoperit un fotograf la OPT LUNI după ce un ALIGATOR i-a mâncat APARATUL FOTO

Un fotograf american a fost la un pas de moarte după ce s-a decis să fotografieze aligatori în miezul nopţii, dar a reuşit să scape, după ce una dintre bestii i-a înghiţit camera. Cu toate acestea, după opt luni, tânărul a rămas surprins când un alt aligator a ieşit la mal cu dispozitivul agăţat de picior. Mai mult, cardul de memorie nu a fost afectat de incident şi bărbatul a putut să recupereze imaginile.

27 aug. 2013, 17:37

Mario Aldecoa şi-a pierdut într-o noapte de ianuarie apratul foto în valoare de 1.300 de dolari, dar a scăpat cu viaţă, după ce un aligator l-a atacat şi i-a înghiţit dispozitivul, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Infractor ghinionist: Un tânăr a scăpat de poliţie, dar nu şi de … CROCODIL

Cu toate acestea, la opt luni după incident, un alt animal a ieşit din apă cu camera foto legată de picior, lucru care i-a surprins pe îngrijitorii unei ferme de reptile din Florida. Astfel, după ce a folosit blitz-ul într-un mod necorespunzător, o bestie de 250 de kilograme s-a speriat şi l-a atacat pe tânăr, reuşind să mănânce camera foto.

Chiar dacă ecranul LCD a fost distrus şi aparatul nu mai funcţionează, fotograful a reuşit să salveze cardul de memorie, motiv pentru care a putut viziona imaginile surprinse la începutul anului. Mai mult, el este fericit că a scăpat cu viaţă, mai ales că în ultima imagine se pot vedea zeci de reptile fioroase care erau cu ochii pe el, gata să îl mănânce.

Citeşte şi Dresor, atacat de un aligator chiar în timpul unui spectacol VIDEO

Aligatorii pot vedea foarte bine noaptea. Ei se bazează pe elementul surpriză, lucru pe care l-a folosit şi cel care m-a atacat pe mine. În ultima imagine poţi vedea la distanţă foarte mulţi aligatori. Mici cerculeţe roşii care provin de la ochii lor. În faţă poţi vedea trei sau patru animale extrem de mari şi sunt foarte sigur că unul dintre ei este cel care m-a atacat„, a povestit Mario pentru o televiziune locală.