Incredibil. Vezi cum a reuşit un COPIL de un AN să cumpere o maşină pentru părinţii săi VIDEO

O fetiţă din Oregon, SUA, a cumpărat o maşină de pe eBay, folosind telefonul mobil al tatălui său. Din fericire pentru părinţi, maşina a costat numai 225 de dolari, pentru că trebuie reparată.

11 iul. 2013, 08:20
Incredibil. Vezi cum a reuşit un COPIL de un AN să cumpere o maşină pentru părinţii săi VIDEO

Are numai 14 luni, dar a început deja să cumpere online. Şi nu orice, ci o maşină. O fetiţă din Oregon le-a făcut părinţilor ei o surpriză de proporţii. Ea a butonat telefonul mobil al tatălui său şi familia s-a ales astfel cu un jeep de pe eBay.

Citeşte şi Cum a reuşit un tată să-şi vândă maşina pe Ebay: Şi-a pus fiica să pozeze sexy lângă automobil

Cu toate că nu va putea conduce o maşină, asta nu a împiedicat-o pe Sorella să cumpere online o maşină. Şi nu oricum, ci folosind telefonul mobil al tatălui ei.

Cred că a decis să deschidă aplicaţia de Ebay şi să butoneze, iar un lucru a dus la altul şi acum suntem proprietarii unei maşini. Mă bucur că nu a cumpărat Porsche-ul de 38.000 de dolari la care mă mai uitasem„, a povestit Paul Stoute, tatăl bebeluşului.

Citeşte şi Anunţul ŞOCANT pentru vânzarea unei maşini: Se dă cu tot cu FAMILIE. Grasa e NEGOCIABILĂ, fiul CADOU

Spre norocul părinţilor, automobilul a costat numai 225 de dolari. Pentru că este departe de a fi funcţional. Tatăl fetiţei a decis să repare maşina şi, eventual, să i-o dea cadou fiicei sale atunci când va împlini 16 ani şi va avea dreptul să conducă.