Incredibila POVESTE a BĂRBATULUI care de 25 de ani MERGE cu SPATELE: Mi s-a stricat CREIERUL VIDEO

Un bărbat din India merge de 25 de ani cu spatele, într-o încercare disperată de a aduce pacea în lume atrâgând atenţia cu privire la violenţele la care sunt supuşi anumiţi oameni. Cu toate acestea, în prezent, indianul recunoaşte că nu mai poate merge normal deoarece creierul său a uitat cum să facă acest lucru.

05 iun. 2014, 15:22

Mani Manithan, un bărbat din India, a recurs la un gest bizar în urmă cu de 25 de ani, la scurt timp după ce a fost martor la o serie de violenţe cumplite în oraşul său. Începând cu anul 1989, bărbatul a decis să meargă cu spatele, totul pentru a atrage atentia asupra violenţelor la care sunt supuşi oamenii, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A apărut un NOU STAT pe HARTA lumii. Vezi unde se află

Astfel, el a dorit ca prin gestul său să aducă pacea în lume. Cu toate acestea, după 25 de ani de mers cu spatele, acest stil de viaţa a ajuns să îl transforme într-un ciudat, deoarece a uitat cum se merge normal, recunoscând că acum se poate deplasa oriunde în acest mod.

Citeşte şi MORT sau în stare de meditaţie? Un guru care stă CONGELAT din ianuarie, subiect de SCANDAL în INDIA

Mersul cu faţa este acum o provocare pentru mine. Creierul meu a uitat cum se face. Îmi este foarte comod să merg aşa cum o fac acum. Nu am nicio problemă în a merge aşa până când vom obţine pacea mondială. Pot urca scările şi pot traversa strada fără nicio problemă„, a declarat bărbatul care deţine un magazin mobil de telefoane.