Incredibila poveste a porcilor tatuaţi cu personaje Disney. După moarte, sunt vânduţi cu 70.000 de dolari FOTO

O afacere veche de aproape zece ani face furori în China. Astfel, porci tatuaţi cu persoanje Disney, ajung să fie vânduţi cu sume exorbitante.

26 mart. 2015, 17:37

Designerul Wim Delvoye, iniţiatorul acestui curent, început în SUA, în 1997, face furori în lume. Mai mult, după ce americanul a fost obligat să renunţe la această activitate pe pământ american, el a fost obligat să îşi mute „afacerea” în China, din cauza legilor privind protecţia animalelor, potrivit Oditty.

Citeşte şi Un bărbat a fost mâncat de viu de porcii din gospodărie

Inedit este faptul că în timpul procesului de tatuare, porcii nu suferă deloc, mai mult fiind chiar răsfăţaţi. În timp ce trei artişti tatuatori lucrează cu grijă la desenele de pe pielea animalului, un al patrulea om îl anesteziază şi îi face masaj pe durata întregii proceduri de tatuare. Printre desenele de pe pielea porcinelor se numără personaje de la Disney, logo-ul de la Louis Vuitton şi chiar desene preferate de prizonierii închisorilor din Rusia.

 

Citeşte şi Descoperire ŞOCANTĂ făcută de un fermier în OGRADĂ: Este un mutant, are faţă de om şi un PENIS în FRUNTE FOTO

Ulterior, la sfârşitul vieţii animalelor, pielea porcilor este vândută cu peste 70.000 de euro, bucăţile de piele fiind transformate ulterior în genţi pentru importante case de modă cum ar fi Chanel.