Incredibila sumă pe care o are de plătit un ŞOMER după ce a vorbit şi 22 de ORE pe zi la TELEFON

Un şomer din Marea Britanie are de plătit peste 91.000 de lire după ce a vorbit peste 22 de ore pe zi la telefon cu femei de la linia erotică. Bărbatul spune că a devenit dependent de chat la telefon în momentul în care s-a despărţit de prietena lui.

08 apr. 2013, 07:14

Kevin Waldrum, un bărbat în vârstă de 45 de ani, spune că a vorbit şi peste 22 de ore pe zi la telefon, la un preţ de două lire pe minut, cu femei de la linia erotică, potrivit The Sun.

Citeşte şi Regele romilor are telefon de UN MILION DE EURO. Doar 3 astfel de aparate există în toată lumea FOTO

„Linia erotică e mai gravă decât drogurile. Nu sunt un ciudat. Eram doar un om norml care voia să vorbească şi am fost transformat într-un idiot. I-am spus unei fete că vreau să mă duc la KFC sau la McDonald şi mi-a spus să mănânc în alt loc că e mai sănătos. Altă fată, care se despărţise de prieten, m-a prins pe Twitter şi mi-a spus să ne întâlnim, dar niciodată nu s-a întâmplat. Sunt doar minciuni”, a povestit bărbatul publicaţiei britanice.

Citeşte şi CELE MAI TARI PERLE ale abonaţilor Vodafone. O colecţie memorabilă. „Mi-a furat IQ-ul”

Bărbatul a început să îşi spună problemele fetelor care lucrau pe un site numit Studio 66, după ce a văzut o reclamă la televizor. În timp ce vorbea cu ele la telefon, el le putea vedea în lenjerie intimă pe video chat. Ele îi făceau cu mâna, vorbeau despre viaţă şi îi dădeau sfaturi, chiar şi la ce fast-food să mănânce.

Citeşte şi CEA MAI MARE FACTURĂ telefonică: O franţuzoaică a primit o factură de ordinul trilioanelor de euro

Chiar şi atunci când a primit prima factură de telefon, de 19.333 lire, el nu s-a oprit. Bărbatul a cumpărat o altă cartelă şi a cheltuit alte 71.850 de lire, în total 91.184 de lire, în doar două luni. Compania Vodafone i-a oferit o reducere, spunându-i să plătească doar 30.000 de lire, dar fostul paznic spune că nu poate să plătească, deoarece nu are un loc de muncă. Compania de telefonie mobilă spune că abonamentul bărbatului a fost suspendat, după două luni, atunci când restanţele depăşeau 90.000 de lire.

„Recunosc că este vina mea parţial, dar linia erotică ar fi trebuit să fie închisă de mult. Am slăbit 12 kilograme din cauza stresului. De fiecare dată când văd un magazin Vodafone pe stradă simt că îmi este rău”, a mai adăugat el.

Citeşte şi Cum se fură un telefon mobil în metroul din Budapesta VIDEO