Incredibila sumă plătită de o FEMEIE pentru a-şi face FIUL de doar opt ani mai POPULAR în şcoală

O femeie de 31 de ani din Marea Britanie, pasionată de modă, a cheltuit zeci de mii de lire pentru a-şi face fiul de doar opt ani să fie popular în şcoala în care învaţă. Astfel, copilul are peste 200 de perechi de încălţăminte şi sute de articole de îmbrăcăminte pentru care mama a plătit peste 20.000 de lire. 

20 mai 2013, 20:07

Vicky Sgontzos, o mamă singură în vârstă de 31 de ani din Epping, Essex, a cheltuit sume uriaşe pentru a-şi îmbrăca copilul de doar opt ani în haine de firmă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Este CELEBRĂ, dar are un gât ORIBIL, ca de CURCAN: Este moştenire de la BUNICA FOTO

Zack, fiul femeii, are în colecţia sa peste 200 de perechi de încălţăminte, în valoare de 5.000 de lire, alături de blugi şi tricouri care depăşesc suma de 10.000 de euro, la care se adaugă costume Armani şi multe alte accesorii. Femeia este obsedată de modă, fiind ea însăşi un model, şi recunoaşte că băiatul ei a fost îmbrăcat în haine „de firmă”, încă de la naştere purtând articole de îmbrăcăminte de la D&G, Burberry, Ralph Lauren, Gucci sau Prada. Mai mult, costumul lui de baie este de la Armani, iar atunci când a fost bebeluşi a băut lapte dintr-un biberon de 100 de lire de la Christian Dior.

Citeşte şi A dezvoltat PERSONALITĂŢI MULTIPLE la câteva ore după ce a contactat un VIRUS: Zici că era POSEDATĂ

Îi cumpăr acelaşi timp de încălţăminte în mai multe mărimi dacă îmi plac foarte mult, pentru a avea o pereche asemănătoare atunci când va creşte. Dacă este un tricou pe care îl vreau, dar nu ştiu ce culoare să cumpăr, achiziţionez unul din fiecare culoare. Ştiu că pare că îl răsfăţ, dar vreau să arate cel mai bine şi ce este rău în a îţi face fiul să arate bine. Este un băiat drăguţ şi dacă aceste haine îl fac mai popular la şcoală atunci sunt bani bine cheltuiţi„, a declarat mama unei publicaţii britanice, cu toate că întreaga familie o condamnă pentru faptul că iroseşte o mare sumă de bani pentru hainele băiatului ei.

Citeşte şi Aristocratele britanice vor egalitate cu bărbaţii la moştenirea titlurilor nobiliare