Incredibilul DEZASTRU provocat de un bărbat care a STRĂNUTAT: Era să OMOARE o familie întreagă FOTO

O familie din America a scăpat ca prin urechile acului dintr-un teribil incident provocat de un şofer care a strănutat. Bărbatul conducea o maşină de gunoi şi a intrat cu ea într-o casă, provocând un incendiu de proporţii. O femei şi trei copii au reuşit să iasă, dar clădirea a fost distrusă atât de rău că trebuie demolată.

08 mai 2013, 16:40

Sandra Guillaume, cele două fiice gemene ale sale şi un băiat de doar şapte ani au fost răniţi în cursul zilei de marţi, după ce casa lor a luat foc, în momentul în care o maşină de gunoi a lovit-o din plin, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Accident pe DN1. Două TIR-uri s-au ciocnit din cauza unui STRĂNUT VIDEO

Pompierii au avut nevoie de câteva ore pentru a stinge incendiul provocat de şoferul care a strănutat şi a pierdut controlul maşinii de mare tonaj. Incidentul a avut loc în oraşul american New Jersey. Uimitor este faptul că Wayne Whitsitt, bărbatul de 55 de ani implicat în teribilul accident, a scăpat doar cu o contuzie uşoară la cap, cu toate că a provocat un dezastru de proporţii şi a distrus viaţa unei întregi familii.

Citeşte şi Ce FEŢE fac oamenii înainte să strănute GALERIE FOTO

Autorităţile spun că şoferul a pierdut controlul volanului şi a trecut peste mai multe peluze înainte să se izbească de clădire. Impactul a provocat un incendiu, după ce a distrus cablurile de electricitate. Bărbatul spune că accidentul s-a produs după ce a strănutat, lucru care a făcut ca o sticlă de apă să rămână blocată sub pedala de frână. Familia care era în cealaltă parte a casei a reuşit să fugă în timp util.

Citeşte şi Strănutul te poate ucide

Ancheta este în desfăşurarea, iar bărbatul urmează să fie cercetat. În prezent, familia lăsată pe străzi este ajutată de Crucea Roşie în găsirea unei locuinţe.