Încurcate sunt căile showbizului. Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr, soţia lui Cabral. Artistul i-a compus chiar şi o melodie Luanei

S-a dezvăluit că prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral, Luana.

06 ian. 2019, 10:29

E clar că prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral, scrie wowbiz.ro. „Să ştii că am fost cuminte la liceu. Sunt şi acum timid. Nu aveam tupeul să intru în vorbă cu o fată. Existau oracole, voi le făceaţi fetele! Mie mi-a făcut colega mea de care eram îndrăgostit în clasa a şasea, Luana Gârciag, pe numele ei de fată”, a povestit Ştefan Bănică. 

Citeşte şi Andreea Ibacka a născut O FETIŢĂ. Anunţ FABULOS făcut de CABRAL

Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral: „Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol”

„Luana e fosta soţie a lui Cabral, căreia i-am făcut şi un cântec. Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol. Pe atunci mergeai de mână cu fata la film, cam asta era. Bineînţeles că trebuia să ai ceva în comun cu ea. La vârsta aia te intereseaza ceea ce tu nu ai, sâni, forme, dar ce faci când nu ai nimic de comunicat, când nu schimbi două cuvinte.”, a mai dezvăluit Bănică Jr.

Fanii au aflat că prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral. „Îţi dai seama că nu mă interesau Pleşu şi Liiceanu. Cu calităţile din dotare se termina destul de repede! Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit şi întrebam dacă părinţii ei ştiu unde se află”, a mai spus Bănică Jr despre prima sa relaţie sentimentală.