Indienii au grijă de Trump. I-au trimis 6.000 de săculeţi cu ceai verde pentru INTELIGENŢĂ şi PURIFICAREA SUFLETULUI

O firmă indiană a anunţat, marţi, că i-a trimis candidatului republican la Casa Albă, Donald Trump, un colet cu 6.000 de săculeţi cu ceai verde ca ajutor în campania sa electorală. Firma laudă virtuţile acestul ceai, despre care spune că îl va ajuta pe Trump să fie mai "inteligent" şi să îşi "purifice" sufletul.

14 iul. 2016, 19:18

Cadoul insolit oferit de indieni candidatului republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, echivalează cu consumul a 4 căni pe zi, timp de 4 ani până la epuizarea „stocului” de ceai verde. Cadoul vine de la o firmă din Kolkata (Bengal), iar patronul societăţii care fabrică ceai, Sumit Shah, a precizat că a creat un site special pe internet – www.teafortrump.com – unde internauţii l-ar putea convinge pe Trump să bea ceai verde în fiecare zi.

Citeşte şi După ce citeşti asta, nu o să mai arunci niciodată pliculeţele folosite de ceai! Motivele sunt incredibile

„Noi credem că ceaiul verde este benefic pentu multe persoane. Credem că această băutură l-ar putea ajuta pe Donald Trunp să îşi purifice spiritul, trupul şi sufletul”, a explicat Shah. Dar, la fel de important, „s-a dovedit că ceaiul verde îi face pe oameni să devină mai inteligenţi. Aşa că, mesajul către Trump este următorul: „Dacă vă place, domnule Trump, beţi acest ceai. Este în interesul dumneavoastră, al Statelor Unite şi al lumii întregi”…

Miliardarul american, magnat al imobiliarelor şi care nu a ocupat niciodată vreo funcţie politică, a stârnit critici în timpul campaniei prezidenţiale, mai ales din cauza poziţiei sale radicale faţă de musulmani şi faţă de migranţi, în general.