INDIGNARE la Ministerul Educaţiei: Proful de sex din Satu Mare a fost sancţionat prea blând

Scandalul profesorului din Satu Mare care a transformat şcoala în platou de filmare pentru filme XXX ia amploare. Ministerului Educaţiei este indignat de decizia Consiliului de Aministraţie care a decis ca dascălul să predea în continuare, în ciuda faptului că acesta s-a înregistrat în timpul unei partide de amor chiar în şcoală.

05 mart. 2013, 07:40
INDIGNARE la Ministerul Educaţiei: Proful de sex din Satu Mare a fost sancţionat prea blând

Singurele măsuri care s-au luat împotriva profesorului Ioan Sabău au fost interzicerea ocupării unor funcţii de conducere pe o perioadă de trei ani şi interzicerea participării la examene de promovare în grad. Astfel, membrii Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic Traian Vuia au constatat că profesorul doar a încălcat normele de comportament în şcoală.

Potrivit România TV, reprezentanţii Ministerului Educaţiei sunt indignaţi de această decizie şi spun că ar fi trebuit să se ia o măsură mai drastică în acest caz, chiar până la desfacerea contractului de muncă.

Profesorul de sport Ioan Sabău s-a filmat în timp ce făcea sex cu o tânără chiar în biroul său din şcoală, pe vremea când acesta era director. El a ocupat şi o funcţie de secretar executiv al Biroului Municipal Satu Mare, însă şi-a dat demisia din partid imediat după ce imaginile compromiţătoare au apărut în presă.