Îndrăgostit de capra vecinului. A fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru sex cu un animal

Un bărbat a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru că a făcut sex cu o capră. El şi-a recunoscut fapta după ce animalul a fost adus în faţa instanţei.

04 dec. 2013, 10:40
Îndrăgostit de capra vecinului. A fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru sex cu un animal

Un proces absolut bizar s-a desfăşurat în Kenya, unde un bărbat a fost judecat şi condamnat după ce a fost găsit vinovat de faptul că a făcut sex cu o capră. Proba probelor şi momentul culminant al procesului a fost acela în care violatorul a fost pus în situaţia de a da ochii cu victima sa, animalul fiind adus ca martor în faţa instanţei.

Momentul se pare că l-a emoţionat pe bărbat, care în cele din urmă a recunoscut că a abuzat sexual de capră, el fiind condamnat apoi la 10 ani de închisoare. Kitsao Gona a fost prins în flagrant în timp ce făcea sex cu capra, pe data de 25 noiembrie, în localitatea Dabaso.

Proprietarul animalului şi ceilalţi săteni l-au dus la poliţie, iar în timp procesului Gona a pledat pentru clemenţă, susţinând că soţia sa handicapată depinde aproape exclusiv de el. Judecătorul nu a ţinut însă seama de rugăminţile sale.

Mass-media din Kenya susţine că sunt foarte rare cazurile în care un animal este adus ca probă în instanţă.