Înduioşător: Cum a salvat o misterioasă femeie FĂRĂ un BRAŢ o fetiţă de la ÎNEC, chiar de ziua ei

O femeie fără un braţ a salvat de la moarte o fetiţă de doar patru ani de la înec, după ce aceasta a dispărut de lângă părinţi, în timp ce întreaga familie sărbătorea ziua de naştere a copilului în apropierea unui lac din America.

26 iun. 2013, 08:49

Caylee Brumlow, o fetiţă de patru ani din Atlanta, a fost la un pas de moarte, după ce era să se înece chiar de ziua ei, dar a fost salvată de o eroină misterioasă, fără un braţ, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi EROUL din supermarket: A salvat de la moarte o fetiţă de doi ani care nu mai respira VIDEO

Întreaga familie se afla în cursul zilei de sâmbătă în apropierea lacului Allatoona, pentru a petrece ziua de naştere a copilului, când acesta a dispărut fără urmă. În prezent, părinţii tinerei, Corey şi Michelle, încearcă să dea de urma femeii pentru a-i mulţumi, dar nu o mai găsesc.

M-am uitat la şoţia mea şi am semnalizat că nu o văd pe Caylee nicăieri. Cu toate că niciunul din noi nu a vrut să recunoască asta, ne-am gândit la ce era mai rău. Am crezut că a intrat sub apă„, a povestit tatăl fetei întâmplarea.

Cu toate că minora era de negăsit, inima adulţilor a stat în loc în momentul în care au văzut cum o femeie fără un braţ încerca să aducă la mal trupul inert al copilului.

Citeşte şi Erou la 4 ani: Un băieţel şi-a sacrificat viaţa pentru a salva o fetiţă de la înec VIDEO

Cum am văzut acest lucru, am intrat în apă pentru a o scoate cât mai repede posibil. M-am dus la femeie şi i-am spus că este fiica mea. Sper şi mă rog la Dumnezeu să o găsesc, dar dacă nu reuşesc, acesta este un semn că ea a fost îngerul păzitor al fiicei mele„, a adăugat Corey, care speră să o găsească pe femeia care a salvat viaţa fiicei lui.

Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital şi acum este sănătoasă. Cu toate că părinţii au îmbrăţisat-o pe salvatoarea copilului, ei vor să afle identitatea eroinei care a plecat imediat după inedita operaţiune de salvare.