Înduioşător: Cum a salvat o misterioasă femeie FĂRĂ un BRAŢ o fetiţă de la ÎNEC, chiar de ziua ei

Publicat: Miercuri, 26 Iunie 2013 11:49 // Actualizat: Miercuri, 26 Iunie 2013 11:49 // Sursa: RTV.net

O femeie fără un braţ a salvat de la moarte o fetiţă de doar patru ani de la înec, după ce aceasta a dispărut de lângă părinţi, în timp ce întreaga familie sărbătorea ziua de naştere a copilului în apropierea unui lac din America.

Caylee Brumlow, o fetiţă de patru ani din Atlanta, a fost la un pas de moarte, după ce era să se înece chiar de ziua ei, dar a fost salvată de o eroină misterioasă, fără un braţ, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi EROUL din supermarket: A salvat de la moarte o fetiţă de doi ani care nu mai respira VIDEO

Întreaga familie se afla în cursul zilei de sâmbătă în apropierea lacului Allatoona, pentru a petrece ziua de naştere a copilului, când acesta a dispărut fără urmă. În prezent, părinţii tinerei, Corey şi Michelle, încearcă să dea de urma femeii pentru a-i mulţumi, dar nu o mai găsesc.

"M-am uitat la şoţia mea şi am semnalizat că nu o văd pe Caylee nicăieri. Cu toate că niciunul din noi nu a vrut să recunoască asta, ne-am gândit la ce era mai rău. Am crezut că a intrat sub apă", a povestit tatăl fetei întâmplarea.

Cu toate că minora era de negăsit, inima adulţilor a stat în loc în momentul în care au văzut cum o femeie fără un braţ încerca să aducă la mal trupul inert al copilului.

Citeşte şi Erou la 4 ani: Un băieţel şi-a sacrificat viaţa pentru a salva o fetiţă de la înec VIDEO

"Cum am văzut acest lucru, am intrat în apă pentru a o scoate cât mai repede posibil. M-am dus la femeie şi i-am spus că este fiica mea. Sper şi mă rog la Dumnezeu să o găsesc, dar dacă nu reuşesc, acesta este un semn că ea a fost îngerul păzitor al fiicei mele", a adăugat Corey, care speră să o găsească pe femeia care a salvat viaţa fiicei lui.Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital şi acum este sănătoasă. Cu toate că părinţii au îmbrăţisat-o pe salvatoarea copilului, ei vor să afle identitatea eroinei care a plecat imediat după inedita operaţiune de salvare.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 iul 22:11
...în ajutorul lui. Astfel, s-ar putea spune că este prima oară când Moartea a salvat viaţa unei femei. Citeşte şi Înduioşător: Cum a salvat o misterioasă femeie FĂRĂ un BRAŢ o fetiţă de la ÎNEC, chiar de ziua ei Source Article from ...
26 iun 12:25
...class="sharebox-wrap">
O femeie fără un braţ a salvat de la moarte o fetiţă de doar patru ani...
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H