INEDIT! Elena Udrea în arest, sculptată la Festivalul Oamenilor de Zăpadă FOTO

Peste 200 de figurine din zăpadă, o cină romantică de Sfântul Valentin, o galerie de mină săpată în zăpadă, o mireasă cu alai, cupidoni, valentini și urși, dar și portretul Elenei Udrea în arest au fost modelate de turiști la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din stațiunea montană Straja din Valea Jiului, județul Hunedoara.

15 feb. 2015, 08:16

„V-o prezentăm pe Elena Udrea, care tocmai a coborât din dubă. Are cătușe la mâini și în premieră vă arată cadoul primit de la Bica, o altfel de poșetă, cu lanțuri în interior și exterior. Pe cap are o pălărie în vogă cu pene de… Cocoș. Și aici în față are pachetul primit în arest, și în el am găsit, ascuns în pâine, un telefon mobil”, a explicat Michi Puf din Ineu, județul Arad.

Bărbatul a ridicat împreună cu un prieten un om de zăpadă în fața cabanei unde este cazat. I-au pus o perucă blondă și o blană naturală, cătușe la mâini și au parcat o dubă în apropiere. În fața figurinei din zăpadă au pus o ramă de fereastră cu gratii, iar în fața un pachet din care se observa o pânie tăiată pe jumătate în miez fiind ascuns un telefon mobil.

Câștigătorul marelui premiu la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja a fost un grup de studenți care și-au imaginat o cină romantică și în jurul mesei din zăpadă la care au așezat două statui din omăt și-au imaginat o poveste de dragoste:

„Valentin și Valentina s-au cunoscut în Straja în urmă cu un an. Acum sunt la o cină romantică. Avem lumânări, pahare cu vin, farfurii cu mâncare. Valentin o va cere pe Valentina de soție și aici în bulgărele acesta în formă de inimă este inelul de logodnă”.