INEDIT Moda în timpul pandemiei. Un producător de încălţăminte din România a lansat pantofii de distanţare socială GALERIE FOTO

Un meşter de la atelierul de încălțăminte Axa Magnolia din Cluj-Napoca a lansat o colecţie inedită de încălţăminte: pantofii de distanţare socială. Povestea lui Grigore Lup este de-a dreptul fermecătoare. 

26 mai 2020, 12:18

Meşterul din Cluj a povestit că acest tip de pantofi a fost realizat înainte de apariţia pandemiei de coronavirus, însă acum le-au găsit un nou rol: cel de distanţare socială.

„Aceste modele au fost făcute în atelierul nostru din Cluj-Napoca. Încălţămintea a fost făcută pentru mai multe teatre din România”, a spus Grigore  Lup, relatează dejeanul.ro.

Am văzut la televizor că sunt multe persoane care nu respectă, deși sunt reguli peste tot. Chiar dacă mergi la o farmacie sau la bancă, se bagă, domnule, aproape de ține, parcă îți suflă în ureche. Am zis hai să fac, domnule, niște pantofi, astfel încât cei care nu respectă să fie pedepsiți, să le dăm o pereche de pantofi de ăștia… să stea la distanță”, a mai spus meşterul. 

Pantofii care ajung până la mărimea 70 au fost deja scoşi la vânzare, iar prețul unei perechi este de 500 de lei. Deşi, până acum, doar actorii au comandat astfel de pantofi, Grigore  Lup speră să apară și curajoși care să îi folosească în viață de zi cu zi.

Nu este singura afacere care s-a reprofilat în timpul pandemiei, mai multe fabrici de îmbrăcăminte sistând producţia obişnuită şi orientându-se către cea de măşti medicale şi combinezoane.

Citeşte şi: Al Bano, mesaj pentru români: „Agresivitatea acestui virus are gustul morţii. Staţi acasă!”


loading...
Partenerii noștri