Inedita, dar adevărata poveste a fetiţei Mowgli: A COPILĂRIT printre ANIMALE SĂLBATICE FOTO&VIDEO

Tippi este numele unei fetiţe care a fost născut în 1990 în Africa. Datorită părinţilor care erau fotografi, un copil a fost crescut printre animale sălbatice, într-un trib din Namibia. Astfel, atunci când avea doar un an de zile bea din biberon printre elefanţi, ajungând să îi zică unuia dintre ei că este fratele ei, fiind surprinsă de părinţi în preajma unor animale sălbatice, multe dintre ele extrem de periculoase. În prezent, tânăra are 23 de ani şi studiază cinematografia la Sorbona.  

28 mai 2013, 07:47

Copilăria lui Tippi Benjamine Okanti Degré trebuie să fi fost una fascinantă, cel puţin aşa pare din fotografiile în care copilul a fost surprins alături de animale sălbatice. Fetiţa şi-a petrecut primii ani din viaţa în Africa, după ce părinţii ei, originari din Franţa, s-au mutat în Namibia pentru a surprinde viaţa sălbatică de acolo, fiind fotografi, potrivit Bored Panda.

Citeşte şi 6 cazuri uimitoare de copii crescuţi de animale

Cu toate că nu a avut jucării, Tippi a dus o viaţă asemănătoare lui Mowgli, celebrul personaj, trăind printre animale sălbatice şi printre membrii tribului Kalahari, oameni care au învăţat-o să vâneze şi să se hrănească cu rădăcini. Deoarece nu mai existau alţi copii, cel puţin nu de culoare albă, cei mai buni prieteni ai fetiţei au fost puii de leu, un elefant de cinci tone, o broască uriaşă, un ghepard şi restul vietăţilor pe care le vedea în fiecare zi.

 „Eu nu am prieteni aici pentru că nu văd niciodată copii, aşa că animalele sunt prietenii mei„, a spus ea odată, într-o perioadă în care „fratele ei” era un elefant.

Sylvie Robert şi Alain Degre, părinţii lui Tippi, doi fotografi de sălbăticie, au publicat o carte despre viaţa lor în Africa, având o serie de fotografii inedite cu fiica lor care, cu toate că a trăit printre animale, este în prezent o tânără normală ce studiază cinematografia la Sorbona. Cu toate acestea, atunci când s-a mutat în Paris, copilul a fost nevoit să facă şcoala acasă, deoarece nu a reuşit să se integreze într-o şcoală normală, deoarece nu avea nimic în comun cu restul elevilor.

Citeşte şi Un Mowgli real: Un băieţel s-a împrietenit cu o colonie de marmote FOTO

A fost magic să am posibilitatea să fiu liberă în natură cu acest copil. A fost o fetiţă norocoasă, ea a fost născută şi crescută în sălbăticie până la vârsta de 10 ani„, povesteşte mama care nu s-a temut să îşi lase odrasla să ţină în mână un şarpe.

Tânăra este acum o celebritate, cartea ei a devenit un bestseller. Mai mult, ea s-a întors de mai multe ori în Africa, unde a filmat documentare pentru postul de televiziune Discovery.