Inedita fotografie care i-a uimit pe mulţi: OZN surprins în centrul unui ORAŞ într-o zi cu CEAŢĂ

Locuitorii unui oraş american au fost uimiţi atunci când au văzut pe cerul oraşului Seattle un OZN, într-o zi cu ceaţă. Cu toate acestea, ulterior au realizat că este vorba doar de o clădire ascunsă de ceaţa densă.

22 oct. 2013, 11:13

Locuitorii oraşului Seattle au fost uimiţi atunci când au văzut în mijlocul zilei un „OZN” uriaş deasupra clădirilor. Cu toate acestea, ulterior au realizat că este vorba de o clădire acoperită de ceaţă, dând impresia unei nave spaţiale, potrivit The Sun.

Citeşte şi Vin EXTRATEREŞTRII? Vezi imaginile surprinse de o CAMERĂ de SUPRAVEGHERE din Islanda VIDEO INCREDIBIL

Andy Frey, un fotograf de 27 de ani, a reuşit să captureze imaginea clădirii Space Needle, una dintre cele mai vizitate obiective ale oraşului, un turn de observare construit în 1962. Imaginea a devenit în scurt timp virală, fiind vizionată şi dată mai departe de mii de oameni.

Citeşte şi Obiecte zburătoare SUSPECTE, deasupra unui oraş din Germania. Locuitorii se tem că este vorba de OZN-uri VIDEO

În majoritatea timpului ceaţa acoperă baza clădirii, aşa că îi vezi doar picioarele. M-am gândit că este o imagine interesantă. Seamănă cu un OZN. Nu am mai văzut să se întâmple lucrul asta de când am făcut poza„, a explicat electronistul.