Inedita poveste de dragoste dintre o MĂICUŢĂ din Gorj şi un MUNCITOR. Vezi ce decizie a luat femeie

O măicuţă de la Mănăstirea Tismana din judeţul Gorj, a fugit din sfântul lăcaş cu un muncitor care lucra la amenajarea Muzeului Aurului din localitate. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat în timp, iar acum locuiesc împreună, deşi măicuţa a depus un jurământ de castitate.

17 oct. 2013, 06:11

La început, cei doi îndrăgostiţi se vedeau zilnic, după ce bărbatul lucra la Muzeul Tezaurului din localitate în timp ce măicuţa aducea zilnci mâncare muncitorilor, potrivit România TV.

Citeşte şi BNR îşi face muzeu lângă Mănăstirea Tismana VIDEO

Cu toate acestea, în timp, între ei s-a înfiripat o adevărată poveste de dragoste, cu toate că veneau din lumi diferite, mai ales că femeia avea un jurământ faţă de Dumenezeu şi promisese să îşi închine viaţa acestuia. Într-un final, tânărul i-a propus să renunţe la viaţa bisericească pentru a se bucura de plăcerile iubirii şi ea a acceptat.

În prezent, cei doi locuiesc împreună şi sunt fericiţi. Cu toate acestea, incidentul a ieşit la iveală în momentul în care un grup de măicuţe au făcut o ultimă încercare de a o aduce pe femeie pe calea cea dreaptă, motiv pentru care au mers la tânăr acasă încercând să o convingă pe măicuţă să se întoarcă în lăcaşul de cult.

Citeşte şi Pelerinaj cu mici şi lăutari la mânăstirea Tismana VIDEO

Reprezentanţii Mitropoliei Olteniei au confirmat ceea ce s-a întâmplat, dar nu au vrut să comenteze evenimentul.