Ineditul motiv pentru care o femeie şi-a BĂGAT MÂNA până la cot în GURA unui RECHIN VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute scafandre din lume a uimit internetul, după ce a fost filmată în timp ce îşi introducea mâna în gura unui rechin pentru a-l ajuta pe acesta. Astfel, femeia a descoperit că bestia marină avea un ac de pescuit blocat între dinţi, motiv pentru care nu se putea hrăni corespunzător.

26 aug. 2013, 16:02

Cristina Zenato este cunoscută în întreaga lume pentru munca sa asiduă în încercarea ei de a salva rechinii din întreaga lume. Îmbrăcată într-un costum de scafandru special, ea înoată alături de aceste animale care bagă spaima în oricine face baie în ocean, oferindu-le ajutor atunci când au nevoie, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Nu le-a venit să creadă. Vezi ce au găsit cercetătorii în GURA celui mai fioros PRĂDĂTOR MARIN FOTO

Astfel, în ultimele sale peripeţii, ea a fost surprinsă în timp ce avea toată mâna introdusă în gura unui rechin, pentru a-l ajuta pe acesta să scape de un ac de pescuit care i-a rămas blocat în gură şi nu îl lăsa să se hrănească. Cu toate că femeia are o armură de metal pe sub costumul de scafandru, inedit este faptul că prădătorul marin nu a încercat să o muşte nici măcar odată, fiind conştient de faptul că tânăra se află acolo pentru a-l ajuta.

Citeşte şi La o zi după ce s-a însurat era să MOARĂ: Momentul în care un RECHIN intră în cuşca unui SCAFANDRU

Interesant este modul în care Zenato reuşeşte să pună rechinii în transă folosind o tehnică de masare a porilor din jurul nasului şi gurii animalelor. Astfel, rechinii par să fie hipnotizaţi şi o lasă pe scafandră să fac tot ceea ce vrea cu ei.