ÎNFIORĂTOR. Imagini din închisoarea unde se află Elena Udrea, reţinută de Interpol în Costa Rica VIDEO

Elena Udrea şi Alina Bica se află într-o închisoare de femei despre care presa scrie că are condiţii groaznice. Imaginile filmate acolo dovedesc că închisoarea deţine şi o grădiniţă şi un salon de coafor! Închisoarea, veche de 80 de ani, va fi demolată anul viitor.

04 oct. 2018, 10:31
ÎNFIORĂTOR. Imagini din închisoarea unde se află Elena Udrea, reţinută de Interpol în Costa Rica VIDEO

Închisoarea El Buen Pastor se află la 20 de kilometri de capitala San Jose acolo unde a fost reţinută Elena Udrea, informează România TV. Majoritatea femeilor care sunt închise aici au fost condamnate pentru trafic de droguri.

Citeşte şi Cum a fost arestată Elena Udrea în Costa Rica. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a povestit cum s-a întâmplat totul

Presa mai scrie că în închisoarea El Buen Pastor nu există celule individuale, dar sunt celule speciale pentru femeile cu copii. Elena Udrea va cere să îi fie adus copilul la închisoare pentru a-l alăpta, dar este puţin probabil să îl păstreze cu ea în închisoare din cauza condiţiilor de acolo. Fetiţa Elenei Udrea a rămas alături de tatăl saău şi de bunica sa, mama Elenei care a ajuns în Costa Rica în urmă cu două săptămâni. 

În închisoare unde este încarcerată Elena Udrea, deţinutele au parte şi de spectacole.