ÎNFIORĂTOR. A mers la salon să se facă blondă, dar a rămas mutilată pe viaţă. Vezi cum arată acum

Publicat: Luni, 21 Octombrie 2013 14:45 // Actualizat: Luni, 21 Octombrie 2013 14:49 // Sursa: romaniatv.net

O tânără nemţoaică, în vârstă de 18 ani, a constatat că este alergică la o substanţă pe care o conţine vopseaua de păr şi după ce a mers la un salon de coafură părul a început să-i cadă în smocuri şi a suferit arsuri ale scalpului.

De mai bine de doi ani o adolescentă din Germania trăieşte o adevărată dramă şi abia dacă mai îndrăzneşte să iasă din casă. Ea simte şi ruşine şi furie în acelaşi timp, iar sentimentele acestea le are zi de zi, din 2011 încoace, de când a mers la un salon de coafură din oraşul Koblenz, pentru a-şi schimba culoarea părului şi a deveni blondă.

La două zile după aceea ochii şi obrajii au început să i se umfle, iar smocuri de păr au început să-i cadă. Alergică la o substanţă conţinută de vopsea ea a început să chelească, părul fiindu-i ars într-un mod înfiorător. "Am stat cinci săptămâni în spital. Pielea a ars până la os. Trăiesc o dramă, nici nu mai ies din casă. Viaţa mea e distrusă. Nu pot să port nici măcar o perucă, fiindcă sunt alergică la latex", a declarat tânăra Jenny, în vârstă de 18 ani, pentru ziarul Bild.

Un Tribunal Regional a decis ca fata să primească despăgubiri de 18.000 de euro din partea salonului, dar marea dorinţă a fetei este aceea de a trăi din nou o viaţă normală. Dermatologul Walter Trettel spune că există un tratament în urma căruia s-ar putea încerca un implant de păr, costurile ridicându-se la 10.000 euro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
mutilata la salon par ars salon de coafura par cazut in smocuri scalp ars
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 oct 15:02
... O tânără nemţoaică, în vârstă de 18 ani, a constatat...
21 oct 14:56
...după ce a mers la un salon de coafură părul a început să-i cadă în smocuri şi a Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H