ÎNFIORĂTOR. Marioara Murărescu a presimţit cum va muri cu mult înainte să i se descopere cancerul

Odată cu plecarea din această lume a "Doamnei muzicii populare româneşti", multe vedete care au colaborat cu Marioara Murărescu deapănă acum amintiri legate de renumita vedetă TV. Mai presus de profesia care a făcut-o celebră, Marioara a fost însă şi un om de calitate, care şi-a ajutat colegii de breaslă la necaz. Şi cântăreaţa Maria Tanasă are o poveste cutremurătoare.

04 feb. 2014, 10:55
ÎNFIORĂTOR. Marioara Murărescu a presimţit cum va muri cu mult înainte să i se descopere cancerul

Maria Tanasă, solistă de muzică populară din Fălticeni, se gândeşte cu durere la Marioara Murărescu, prietena sa de suflet, care va fi condusă astăzi pe ultimul drum: „Ea a plecat, de fapt, de când s-a internat la spital pentru operaţie. Lumea se obişnuise cu ideea că ea e internată, iar Marioara a plecat în tăcere, în taină”, scrie libertatea.ro.

În 2005, pe când Maria Tanasă se confrunta cu serioase probleme de sănătate, uşa salonului de spital a fost deschisă, cu sfioşenie, chiar de Marioara. Venise să o îmbărbăteze, aşa cum făcea cu toţi prietenii care treceau prin perioade grele. Povestea este cutremurătoare, având în vedere ce avea să se întâmple după acea discuţie premonitorie: „În 2005 eram internată în spital, fiind diagnosticată cu cancer de sân. Atunci, Marioara a venit şi mi-a zis: «Lasă că îţi revii, însă imediat te urmez eu». Şi parcă a avut o presimţire. După 3 ani, a fost şi ea diagnosticată cu cancer„, îşi aminteşte Maria Tanasă, care e convinsă că oamenii simt atunci când li se apropie sfârşitul.