Informaţia momentului în cazul Caracal. Ce au descoperit anchetatorii în telefoanele lui Gheorghe Dincă

Amănunte de ultimă oră din ancheta de la Caracal. Anchetatorii au verificat telefoanele lui Gheorghe Dincă. Mai mult, s-a aflat și tactica acestuia prin care încerca să-și ascundă convorbirile telefonice.

07 aug. 2019, 07:57

Anchetatorii au reușit să pună mâna și să studieze telefoanele mobile ale monstrului din Caracal. Mai mult, s-a aflat că Gheorghe Dincă le dădea vecinilor cartele prepay, iar oamenii vorbeau cu el pe un număr pe care îl știau toți cei cu care avea treabă.

Gheorghe Dincă primea des bani din transferuri bancare. Anchetatorii verifică de unde proveneau sumele 

G, unul dintre vecinii care îl ajuta la diverse treburi în curte, primise o astfel de cartelă. Dincă i-a scris pe ambalajul cartelei și numărul său de telefon. „M-a sunat și atunci, miercuri noaptea, pe la 11 seara, dar nu i-am răspuns. L-am lăsat să sune, că n-aveam chef să umblu noaptea”, spune G., care stă la câteva case de locuința suspectului.

În telefonul prietenului lui Dincă, monstrul din Caracal apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numărul lui, 0722.841.235, apare și la apeluri pierdute, și la apeluri primite. Acest număr se adaugă celor două numere deja cunoscute ale lui Dincă: 0759.660.526 – numărul de pe care a sunat Alexandra la 112. 0763.931.765 – numărul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, descoperit și acesta la Dincă acasă, anunță libertatea.ro.

Telefonul lui G.M. este un model vechi, ca și telefoanele lui Dincă, unde anchetatorii n-au găsit imagini sau SMS-uri relevante, mai spune sursa citată.

Răsturnare de situaţie în Cazul Caracal! Cine este de fapt poliţistul care a vorbit singur cu Gheorghe Dincă