Informaţia care dă peste cap întreaga anchetă din cazul Caracal! Ce au mai găsit anchetatorii în butoiul din curtea lui Dincă

Noi detalii bombă din ancheta care o vizează pe Alexandra Măceşanu au apărut acum. Potrivit unor surse România TV, în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă s-a găsit şi un fragment de maxilar care ar aparţine acesteia.

28 sept. 2019, 10:55
Informaţia care dă peste cap întreaga anchetă din cazul Caracal! Ce au mai găsit anchetatorii în butoiul din curtea lui Dincă

O nouă informaţie a apărut în dosarul Caracal. Potrivit unor surse România TV, în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, nu au fost găsiţi numai dinţii Alexandrei Măceşanu, ci şi un fragment din maxilarul acesteia. Astfel, este înlăturată ipoteza conform căreia Alexandra ar fi fost, de fapt, traficată, iar dinţii ar fi fost „plantaţi” în butoi.

Faptul că o bucată din maxilarul Alexandrei a fost găsit printre celelalte rămăşite osoase din butoi apare într-un raport al INML care a fost deja înaintat DIICOT, relatează România TV.

Imagini în premieră din butoiul lui Dincă. Ce a ars monstrul din Caracal, resturile sunt vizibile VIDEO

Rudele Alexandrei Măceşanu cer procurorilor să se facă noi expertize în cazul probelor găsite de anchetatori în butoi şi în casa lui Gheorghe Dincă pentru a fi identificat ADN-ul și vechimea rămăşiţelor umane.

Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, a declarat în direct la România TV că, împreună cu Alexandru Cumpănașu, au decis să depună o nouă cerere pentru o altă expertiză antropologică.

Familia Alexandrei Măceşanu cere noi expertize. Avocatul susţine că nu Dincă este CRIMINALUL


loading...