Informaţii cutremurătoare în cazul iranianului împuşcat în cap. Vezi câţi bani avea la el şi cine este suspect de crimă

Iranianului găsit mort în mașină ar fi plecat de acasă de mai bine de o săptămană şi ar fi stat la un prieten foarte bun. Acest prieten a fost ultimul care l-a văzut în viaţă. Bărbatul a plecat însă din România acum câteva zile. Acum este de negăsit.

28 mart. 2016, 10:53
Informaţii cutremurătoare în cazul iranianului împuşcat în cap. Vezi câţi bani avea la el şi cine este suspect de crimă

Au aparut noi informaţii în cazul iranianului găsit împuşcat în cap într-o maşină. Anchetatorii fac audieri în fiecare zi pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevarat la marginea Bucureştiului. Potrivit România TV, iranianul a plecat de acasă în urmă cu o săptămână cu aproximativ 120.000 de euro asupra sa. El pleca de fiecare dată cu mulţi bani la el pentru că făcea afaceri cu valută.

Din primele informaţii bărbatul a mers la un prieten care avea un magazin într-o zonă rezidenţială. Omul este acum căutat de poliţişti acesta fiind ultimul care l-a văzut pe iranian în viaţă. Imediat cum s-a aflat de moartea afaceristului, bărbatul a plecat în Iran şi acum este de negăsit. În acest moment, el se numără printre principalii suspecţi în cazul acestei crime.

Au apărut informații șocante din ancheta în cazul iranianului găsit împuşcat în maşină. Potrivit România TV, bărbatul ar fi fost silit să conducă zeci de minute cu pistolul la tâmplă şi executat în stil mafiot.

Informaţiile din anchetă relevă că a fost vorba despre un asasinat în stil mafiot. Ipoteza care se conturează este că aceea că cetăţeanul iranian a fost forţat să conducă maşina de undeva din judeţul Giurgiu până pe o stradă de la marginea localităţii Voluntari.

Ajuns acolo, iranianul a fost împuşcat în cap, iar din modul în care a fost găsit glonţul şi din rănile produse, se pare că bărbatul a fost împuşcat în ceafă. Asta deoarece glonţul a fost găsit în plafon, pe interiorul maşinii, deasupra parbrizului. Se deduce asftel că iranianul se afla la volan, iar ucigaşul pe bancheta din spate.

Citeşte şi Cetăţean iranian găsit ÎMPUŞCAT ÎN CAP într-o maşină, lângă Bucureşti

Imediat după crimă, bărbatul a fost luat de la volan şi dus pe bancheta din spate. Acolo a şi fost găsit, după mai bine de o zi. Cheia maşinii se afla în contact, iar toate portierele autoturismului erau închise. Anchetatorii au mai stabilit că glonţul a fost tras dintr-o armă cu calibrul de 9 mm.