Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei şi bunicului Luizei. Bătrânul, în stare gravă

Mama Luizei a plecat din spital sâmbătă dimineaţă. În schimb, bunicul fetei a rămas internat în secția de cardiologie după ce a a avut hipertensiune şi angină pectorală. Pe lângă intervențiile din urgență, amândoi au fost văzuți și de un psihiatru care le-a recomandat consiliere psihologică.

28 sept. 2019, 09:07
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei şi bunicului Luizei. Bătrânul, în stare gravă

Monica Melencu, ajunsă în cursul zilei de vineri cu ambulanța la spital, după ce jandarmii au mers să pună un mandat de aducere la DIICOT a acesteia, a fost lăsată să plece acasă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova, Cristina Geormăneanu.

Femeia nu a fost internată în spital, ci doar a fost sub supraveghere întreaga noapte, subliniază purtătorul de cuvânt.

„Pacienta a fost eliberată la domiciliu, conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, durerile precordiale au cedat în cursul nopții, analizele în departamentul de urgență au prezentat valori normale”, explică Cristina Geormăneanu, la România TV.

În schimb, bunicul Luizei nu vafi externat, pentru că bărbatul s-a prezentat la internare cu tensiune foarte mare şi acuza dureri puternice în piept, el fiind diagnosticat şi cu angină pectorală (preinfarct).

„Pacientul este internat în clinica de cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat şi tratat specific. Este conştient, este stabil atât hemodinamic, cât şi respirator. Valorile tensiunii arteriale au scăzut, sunt menţinute constant scăzute. Pacientul va ma fi internat in clinica de cardiologie cel puţin în acest weekend”, a explicat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Bunicul Luizei are tensiunea 22 şi riscă să facă accident vascular cerebral. El rămâne internat în spitalul din Craiova

 

Vineri seara, mama și bunicul Luizei au fost duși la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță pentru victime multiple de la ISU Dolj. Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forța pe mama Luizei. Bunicul Luizei și-a turnat benzină pe el de două ori.

Bunicul Luizei a încercat să îşi dea foc. IGPR a suspendat mandatul după intervenţia a doi miniştri VIDEO