Informaţii despre starea fiicei lui Whitney Houston: Bobbi Kristina Brown luptă pentru supravieţuire

Bobbi Kristina Brown, fiica artistei Whitney Houston, luptă pentru viaţa ei, la două zile după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă într-o cadă din casa sa din Atlanta, a anunţat în cursul zilei de luni familia sa.

03 feb. 2015, 09:55

Bobbi Kristina Brown, de doar 21 de ani a fost transportată de urgenţă la un spital din Roswell, un oraş din statul american Georgia. Nick Gordon, soţul ei, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o în cadă în cursul zilei de sâmbătă, la ora locală 10.30. Tânăra era cu faţa în jos, într-o cadă plină cu apă şi nu prezenta semen de viaţă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Fiica lui Whitney Houston este în COMĂ INDUSĂ. Medicii sunt rezervaţi

Bobbi Kristina luptă pentru viaţa ei şi este înconjurată de membrii apropiaţi ai familiei. Aşa cum tatăl ei a spus deja, vă cerem să onoraţi cererea lui de respectare a vieţii private în această perioadă dificilă„, a precizat familia Houston într-o declaraţie de presă.

a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială. Starea funcţiilor sale cerebrale nu va fi cunoscută până când medicii nu vor reduce sedativele pe care i le administrează, a precizat aceeaşi sursă pentru CNN.

Citeşte şi Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, găsită fără suflare în cadă

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj – „Tineri căsătoriţi. Sunt atât de îndrăgostită” -, confirmând astfel căsătoria ei cu Nick Gordon.