Informaţii uluitoare legate de interlopul care a ucis un poliţist. Prietenii au sunat la 112 pentru a face rost de calmante VIDEO

Prietenul interlopului care a ucis un poliţist în Timiş și-a pus iubita să mimeze că-i este rău pentru a face rost de calmante pentru criminalul rănit. S-a întâmplat la doar 4 ore după atacul ucigaşului. Criminalul este acum internat şi urmează să fie transferat într-un spital penitenciar.

05 iun. 2019, 15:13
Informaţii uluitoare legate de interlopul care a ucis un poliţist. Prietenii au sunat la 112 pentru a face rost de calmante VIDEO

În timpul schimbului de focuri cu poliţiştii, Ionel Lepa a fost împuşcat în umăr şi în cot. Criminalul care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei avea dureri mari, iar prietenul lui a încercat să-i facă rost de calmante. Bărbatul a sunat la 112 şi a cerut o ambulanţă la casa bunicii sale din Remetea, unde se ascundea asasinul, sub pretextul că iubita lui are dureri insuportabile.

Ca şi punct de reper a fost dat supermarketul din sat.. Când a ajuns ambulanţa unde au dat ei punctul de reper n-am găsit pe nimeni.. Colegii de pe ambulanţă au apelat numărul telefonic care le apărea pe tabletă şi li s-a comunicat să rămână pe strada Primăriei pentru că acolo se afla tânăra„, a declarat un reprezentant al Ambulanţei Timiş.

Când au ajuns la faţa locului, cei de pe ambulanţă au constatat că tânăra nu avea nevoie de calmante. Asistenta spune că la câţiva metri depărtare de locul în care s-au întâlnit cu fata, era o persoană dubioasă, foarte posibil criminalul. „Tânăra era însoţită de o altă persoană de sex masculin. La distanţă, asistenta a spus că a văzut încă o persoană, mai în vârstă, care era cu mâna stângă în buzunar„, a mai spus reprezentantul Ambulanţei Timiş. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore după crima comisă de interlop.

Acesta este internat acum în spital, unde a fost operat. El va fi transferat curând într-un spital penitenciar.