INFOTRAFIC: Săptămâna începe cu un val de accidente

Centrul Infotrafic anunţă că, luni dimineaţă, circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza mai multor accidente rutiere.

03 dec. 2018, 06:28
INFOTRAFIC: Săptămâna începe cu un val de accidente

Traficul rutier este întrerupt, luni dimineaţa, pe DN 16, în judeţul Cluj, în urma unui accident, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, pe raza localităţii Cămăraşu, în judeţul Cluj, a avut loc o coliziune între două autovehicule, o persoană fiind rănită uşor.

Circulaţia este blocată, luni dimineaţa, pe un sens de mers al DN2/E85, în judeţul Vrancea, după ce un tir a derapat în zona podului Dumbrăveni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, carosabilul este ocupat pe două benzi, pe sensul Râmnicu-Sărat – Focşani, de marfă răsturnată, respectiv lăzi şi sticle.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime, mai informează sursa citată.

Se circulă alternativ pe celălalt sens, la faţa locului intervenind angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale. 

Accident grav petrecut pe o șosea din Bistrița. Trei oameni au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în zidul unei case. Șoferul a fugit și este căutat de polițiști.

Accidentul a avut loc în Mureșenii Bârgăului, pe DN17. Șoferul unei mașini de teren a pierdut controlul volanului, a ajuns într-un parapet, și, în urma impactului a fost aruncat într-o casă. Pasagerul aflat pe bancheta din spate a rămas blocat în autoturism. În afara acestuia, alte două persoane au fost rănite și au ajuns la spital pentru investigații de specialitate.