INFRACTOR la 73 de ani. Un bătrân a furat din CUTIA MILEI. VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 09:28 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 10:03 // Sursa: romaniatv.net

Un bătrân de 73 de ani a spart biserica dintr-o localitate din Arges şi a furat două mii de lei din cutia milei. Hoţul nu a ştiut de existenţa camerelor de supraveghere şi nu a reuşit să fugă prea departe cu prada. Acesta a fost certat cu legea toată viaţa şi 20 de ani şi i-a petrecut în puşcărie.

Foto: captura video

Pe imagini se vede cum bărbatul, foarte vioi în ciuda vârstei, intră în Mănăstirea Cotmeana, se asigură că nu este nimeni şi pregătit deja cu o şurubelniţă deschide cutia milei. Apoi, grăbit ia banii, majoritatea în bancnote de un leu şi îi îndeasă în geantă.

Citeşte şi: INFRACTORI MINORI, surprinşi de camerele de supraveghere când fură dintr-un magazin VIDEO

Nici prin cap nu i-a dat hoţului septuagenar că totul este înregistrat de camerele video amplasate în interiorul mănăstirii şi împrejurimi.

"Pentru că a mai fost de două ori furată mănăstirea, a treia oară am pus camerele acestea de luat vederi", a precizat stareţul mănăstirii.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost o probă foarte bună pentru poliţişti, care s-au mobilizat şi l-au prins pe hoţ în mai puţin de două ore.

"Eu nu l-aş băga în puşcărie pentru că acolo învaţă multe alte prostii. Eu i-aş tăia degetele", a adaăugat stareţul Ioasaf.

Cei două mii de lei furaţi din cutia milei au fost recuperati. Hoţul a fost arestat preventiv. De-a lungul vieţii el a fost închis de mai multe ori pentru diferite infracţiuni.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
furt cutia milei biserică hoţ jaf mănăstiri manastirea cotmeana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 dec 11:20
...Poliţiştii spun că cei trei copii au reuşit să fure bani şi obiecte de peste 15.000 de lei. Citeşte şi: INFRACTOR la 73 de ani. Un bătrân a furat din CUTIA MILEI. VIDEO loading… ...
03 oct 12:30
...nu a ştiut de existenţa camerelor de supraveghere şi nu a reuşit să fugă prea departe cu prada. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
03 oct 10:22
...de lei din cutia milei. Hoţul nu a ştiut de existenţa camerelor de supraveghere şi nu a reuşit să fugă prea departe cu prada. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
03 oct 09:39
...de lei din cutia milei. Hoţul nu a ştiut de existenţa camerelor de supraveghere şi nu a reuşit să fugă prea departe cu prada. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8246
RON
01 Apr
noapte -2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H