INFRACTORII AU TALENT. Concurenţii certaţi cu legea la show-ul de talente

ROMANII AU TALENT: Show-urile de talente de la Pro TV aduc în faţa publicului fel şi fel de oameni, fiecare cu poveşti de viaţă care atrag simpatia sau antipatia celor din jur.

18 mai 2015, 07:58

ROMANII AU TALENT: Concurent de la „Românii au talent”, condamnat pentru complicitate la crimă

Într-una dintre primele ediţii „Românii au talent” din acest an a concurat Andrei Grigoriu, un pictor care a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru complicitate la crimă.

Tânărul a impresionat, iniţial, o ţară întreagă cu povestea lui de viaţă, afirmând că a stat 16 ani la puşcărie deoarece tăinuise o crimă făcută de prietenul său. De fapt, Andrei şi un prieten de-al lui au ucis o fată în vârstă de 25 de ani, în anul 2003.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Cine merge în finala show-ului

Cântăreţ de la „Vocea României”, acuzat de pedofilie

Lucian George Darie, profesor de muzică şi fost concurent la „Vocea României”, a fost reţinut anul trecut de oamenii legii, fiind acuzat că se masturba în faţa unor fetiţe în vârstă de şase ani.

Anchetatorii au afirmat că profesorul a şi înregistrat cu ajutorul telefonului mobil unele dintre aceste activităţi.

Un concurent de la „Vocea României” a fost cercetat pentru furt

George Cristian Secioreanu, care a participat în trecut la „Vocea României”, a avut probleme cu legea, el fiind acuzat de tâlhărie. Numele tânărului a apărut în două dosare penale, inclusiv prietenii fostului concurent de la show-ul de talente afirmând că el nu se poate abţine de la furat.