Îngeri păzitori. Semne că sunt cu tine. Cea mai puternică rugăciune către îngerul păzitor

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unor ingeri pazitori care au sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au ingeri pazitori.

23 mai 2019, 20:15
Îngeri păzitori. Semne că sunt cu tine. Cea mai puternică rugăciune către îngerul păzitor

Ingerii pazitori ne feresc de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul; au sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervin neobosit pentru ca noi sa primim intotdeauna dragostea divina.

Ingerii sunt entitati spirituale pe care ii poti simti daca esti ancorat in prezent. Ingerii pazitorite pot ghida prin mesaje, vise sau „strafulgerari”, flash-uri de inspiratie, meditatie sau simturi. Ingerii iti atrag intotdeauna atentia si iti lasa mesaje, insa acestea pot fi prea „discrete” ca sa le poti identifica. Insa, daca exersezi si te concentrezi pe aceste lucruri, incet-incet vei reusi sa le poti indentifica.

Ingerii pazitori sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Ingeri pazitori. Iata cele mai comune semne ca ingerii sunt aproape de tine.

 #1. Pene

Daca intalnesti pene in drumul tau este un semn ca ingerii sunt aproape. Indiferent de forma si de culoarea lor, ei iti trimit mesaje de iubire si sprijin. Penele de culoare alba sunt semne de la ingerul pazitor, chiar si atunci cand esti intr-un loc incojurat de pasari albe.

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta!

 #2. Nori

Fie ca iau sau nu forma de ingeri, norii sunt mesaje de la ei. Poate ca vezi un nor in forma de inima sau ceva care pentru tine are o semnificatie aparte. Toate acestea sunt semne ca ingerii sunt alaturi de tine.

#3. Mirosuri

Ai simtit vreodata un miros dulce si placut pe care n-ai reusit sa-l identifici? Este foarte probabil un semn de la ingerii tai. Ingerii tai pazitori pot avea miros dulce de ciocolata, in timp de arhanghelii pot mirosi a flori proaspete.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO