„Îngerii sexy” din Marea Britanie i-au pus gând rău lui Băsescu pentru că susţine eutanasierea madainezilor

Modelul Victoria Eisermann, actriţa Anneka Svenska şi interpreta Pola Pospieszalka au format cea mai sexy brigadă de protecţie a animalelor, K9 Angels. Femeile din Marea Britanie critică acţiunile preşedintelui României vizavi de problema câinilor maidanezi.

23 oct. 2013, 08:51
„Îngerii sexy” din Marea Britanie i-au pus gând rău lui Băsescu pentru că susţine eutanasierea madainezilor

Cele trei fete au avut împreună, dar şi separat mai multe acţiuni, unele dintre ele de-a dreptul şocante, de atragere a atenţiei publice în legătură cu abuzurile împotriva animalelor.

Victoria Eisermann s-a dezbracat în centrul Londrei şi a făcut baie în sânge, dar a şi urcat pe vârful Kilimanjaro pentru o campanie umanitară, scrie wowbiz.ro.

CITEŞTE ŞI Brigitte Bardot către Traian Băsescu: Câinii plătesc cu viaţa o gestionare coruptă

Cele trei femei din Marea Britanie au reacţionat imediat atunci când au auzit că în România se pregăteşte un masacru al câinilor, ca urmare a morţii băieţelului de patru ani, sfâşiat de maidanezi în apropiere de Parcul Tei din Bucureşti.

„Este ceea ce Preşedintele României înţelege să zic prin fraza: „Să dăm drumul la eutanasieri?” Este eutanasierea un fel de eufemism pentru crimă în toate formele ei? Ei bine, da, mă tem că asta înseamnă. Departe de sensul sintagmei vechilor greci, „moarte buna”, eutanasierea înseamnă în România să ucizi prin orice metode. Să arzi un câine de viu, să-l otrăveşti, să-i injectezi petrol în inimă sau pur şi simplu să-l baţi până la moarte, eutanasierea înseamnă de fapt masacru la infinit”, se arata într-un comunitat postat de cei trei îngeri pe site-ul organizaţiei.