Îngrijorare la Steaua. Roş-albaştrii au pierdut în faţa unei formaţii din Azerbaidjan

Din şase meciuri amicale jucate în această iarnă, roş-albaştrii au pierdut trei. Ultimul dintre ele în faţa echipei azere FC Qabala, scor 0-1. A fost primul meci al Stelei în cantonamentul din Turcia.

30 ian. 2013, 20:05
Îngrijorare la Steaua. Roş-albaştrii au pierdut în faţa unei formaţii din Azerbaidjan

Steaua a jucat miercuri seară al cincilea meci de pregătire al acestei stagiuni, primul în cantonamentul de la Belek. Adevrsarii roş-albaştrilor au fost azerii de la Qabala, scor 0-1, unicul gol al întâlnirii fiind marcat în minutul 77, de Dodo.

Laurenţiu Reghecampf a început partida cu următoarea formulă de echipă: Tătăruşanu – Rîpă, Chiricheş, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rocha, Tănase – M. Costea. Pe de altă parte, în lotul azerilor au fost titulari fostul dinamovist Cristi Pulhac şi fostul fundaş dreapta al Stelei, Emeghara.

Liderul Ligii I a jucat destul de modest, iar prima ocazie a avut-o abia în minutul 20, când Mihai Costea a reluat pe lângă poartă, din centrarea lui Tănase. Cea mai mare ocazie roş-albaştrilor s-a consumat în minutul 56, când şutul lui Pintilii a fost respins cu un reflex de excepţie de portarul lui Qabala.

Golul a venit în urma unei faze ca la biliard. Dodo a scăpat singur cu Tătăruşanu, a fost blocat de portarul Stelei, mingea i-a revenit şi a ricoşat în Chiricheş. după care tot Dodo a revenit şi a trimis-o în poartă.

Steaua a pierdut astfel al treilea amical al iernii, de data aceasta în faţa unei formaţii pe care Petrolul a învins-o cu 2-0. Următorul meci al Stelei este programat vineri, 1 februarie, împotriva austriecilor de la Sturm Graz.