Îngrijorare MAXIMĂ. Ana Maria Prodan, dusă de urgenţă la spital

Ana Maria Prodan a chemat salvarea acasă, în urmă cu două zile, din cauza unor dureri puternice în zona inimii. Cum situaţia devenise îngrijorătoare, soţia antrenorului Stelei a fost transportată la Spitalul Matei Basarab, unde a fost preluată de la medicii de la camera de gardă care, între altele, i-au făcut şi o injecţie.

13 mart. 2014, 12:31
Îngrijorare MAXIMĂ. Ana Maria Prodan, dusă de urgenţă la spital

Panică în familia Reghecampf marţi seara, după ce soţia antrenorului Stelei a început să se simtă rău şi să acuze dureri în zona inimii. Acuzată că încearcă să „fure” jucătorii care se află sub contract cu Giovani Becali, Ana Maria Prodan s-a consumat foarte mult în ultima vreme, astfel că din cauza stresului ea a ajuns să aibă din nou probleme cardiace, astfel că a fost nevoită să cheme salvarea.

Citeşte şi Anamaria Prodan i-a cucerit pe turci: „Este frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă”

Ana Maria se plângea de câteva zile de dureri în zona inimii, simţea de parcă avea o gheară acolo şi o strângea puternic! Iniţial, a crezut că îi trece, dar s-a simţit din ce în ce mai rău şi a sunat la 112. Imediat, doctorii de pe salvare au ajuns la vilă şi i-au acordat primul ajutor, apoi au luat-o la spital, unde a fost preluată de medicii de la camera de gardă! Aceştia i-au făcut investigaţii şi au stabilizat-o prin administrarea unor calmante şi injectarea unei soluţii care să îi pună sângele în mişcare.

După câteva ore şi-a revenit şi a plecat din clinică, pentru că nu a vrut să îşi petreacă noaptea acolo! Miercuri s-a prezentat însă pentru analize de inima şi a început un tratament. În plus, din cauza stresului i s-a recomandat să stea la pat câteva zile şi să nu se mai enerveze„, a declarat pentru wowbiz.ro o prietenă a vedetei.

Ana Maria Prodan a mai avut probleme cu inima şi în urmă cu doi ani, când, de asemenea, a ajuns din nou la spital.

Citeşte şi Momente dramatice pentru Laurenţiu Reghecampf: Anamaria a pierdut sarcina