ÎNGRIJORĂTOR. Adolescenţii se droghează cu SIROP DE TUSE

Ca orice reprezentanţi ai unei tinere generaţii, şi adolescenţii de azi încearcă să spargă tiparele vechi. Doar că modul de a ieşi în evidenţă a fost înţeles greşit de foarte mulţi dintre aceştia. Mingile bătute pe maidane au fost înlocuite de droguri din farmacii, iar ţeava cu cornete, de etnobotanice.

14 feb. 2014, 08:51
ÎNGRIJORĂTOR. Adolescenţii se droghează cu SIROP DE TUSE

Atunci când stupefiantele clasice nu sunt la îndemână, tinerii ajung să combine medicamente din farmacii, la prima vedere inofensive, creând efecte halucinogene la fel de puternice şi de periculoase, precum stupefiantele propriu-zise, potrivit libertatea.ro.

Vezi şi: Un magazin de etnobotanice are gard comun cu o şcoală din Capitală

Extaziaţi, tinerii îşi împărtăşesc apoi experienţele pe bloguri, adunând în jurul lor din ce în ce mai mulţi curioşi. O astfel de adolescentă este Cristina. „Fiind plictisită de efectul de la un anumit medicament, pe la 6 dimineaţa, m-am apucat să caut un înlocuitor, fără reţetă, ceva ieftin, cu care puteam avea halucinaţii şi tot tacâmul de care aveam eu nevoie…Uite aşa am dat de un sirop de tuse… o sticluţă costă în jur de 5 lei. Dacă iei o sticluţă, la început eşti euforic şi ai stări de ameţeală. Dacă iei două, atunci încep halucinaţiile…„.

Adolescenta mai spune că siropul poate fi cumpărat fără reţete, însă nu de la „farmaciile serioase”.

Citeşte şi: Mărturisire şocantă: Se DROGA pentru că făcea ATACURI DE PANICĂ