ÎNGROZITOR. Un bărbat culcat pe carosabil a fost călcat şi târât 80 de metri de o maşină

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Prundu, judeţul Giurgiu, a murit în noaptea de miercuri spre joi pe DN 41 după ce un autoturism a trecut peste el.

09 oct. 2014, 06:18
ÎNGROZITOR. Un bărbat culcat pe carosabil a fost călcat şi târât 80 de metri de o maşină

„Pe DN 41, la km 36+800, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Prundu aflat la volanul unui Fiat Stilo şi care se deplasa către localitatea Greaca a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 71 de ani din aceeaşi localitate culcat pe carosabil pe aceeaşi direcţie de deplasare a autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, citat de Agerpres.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că bătrânul a murit pe loc sub roţile maşinii şi târât aproximativ 80 de metri până când şoferul a oprit.

Tânărul a declarat anchetatorilor că nu l-a observat pe bărbatul culcat pe carosabil, dar a simţit că a trecut peste ceva, iar când a coborât să vadă ce s-a întâmplat „a înlemnit”. El a anunţat singur autorităţile care au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Din spusele martorilor reiese faptul că bătrânul care a sfârşit sub roţile maşinii era cunoscut de săteni ca un consumator de băuturi alcoolice şi mai fusese văzut în acea seară culcat pe o stradă din localitate.