Iniţiativă de tot râsul: Doi preşedinţi udă un brad în timp ce afară plouă VIDEO

O întâlnire la cel mai înalt nivel s-a transformat rapid în scene de cascadorii râsului, când doi şefi de stat au luat iniţiativa de a uda un brad ... împreună. 

12 mai 2016, 16:25
Iniţiativă de tot râsul: Doi preşedinţi udă un brad în timp ce afară plouă VIDEO

Iniţiativa celor doi şefi de stat ar fi trebuit să fie o reuşită, dacă nu s-ar fi ignorat un amănunt foarte important, şi anume, acela că, atunci când ei au luat hotărârea, afară ploua.

Astfel, gestul preşedinţilor s-a transformat într-un filmuleţ mai degrabă comic, postat pe reţelele de socializare şi care i-a amuzat pe cei care l-au văzut.

Protagoniştii imaginilor care fac înconjurul lumii sunt preşedinţii din Belarus şi Turkmenistan. Cei doi lideri au sădit un brad, în curtea Palatului Independenţei de la Minsk din Belarus, pe aleea oaspeţilor de onoare, potrivit România TV

După ce l-au sădit, l-au udat cu … stropitoarea, deşi afară ploua destul de tare.Cu toate acestea, nimeni nu a avut curajul să întrerupă ceremonia şi le spună celor doi şefi de stat că nu ar mai fi fost nevoie, în circumstanţele date, să folosească stropitoarea. Răbdătoare, gărzile de corp la ţin umbrelele celor doi şefi de stat.