ÎNMĂRMURITOR: Ineditul motiv pentru care un bărbat trăieşte într-un MĂR vechi de 150 de ani FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a organizat un protesst inedit prin care vrea să salveze un măr vechi de 150 de ani sub care trăieşte o familie de bursuci. Astfel, el a renunţat la confortul locuinţei şi s-a mutat în pom, pentru ca acesta să nu fie tăiat de muncitorii care vor să construiască acolo un cartier rezidenţial.

08 oct. 2013, 14:25

La cei 44 de ani ai săi, Rowan Burrough este un activist convins. Astfel, de aproape două săptămâni el locuieşte într-un măr vechi de 150 de ani, într-o încercare disperată de a împiedica o companie să îl taie pentru a construi pe terenul respectiv un ansamblu rezidenţial, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Omul cavernelor: Un american trăieşte de 3 ani într-o peşteră din Texas şi sperie turiştii VIDEO

Inedit este faptul că în acelaşi timp el va salva o colonie de bursuci care locuiesc chiar în rădăcinile pomului respectiv. Mai jmult, localnicii din Stroud, Gloucestershire, susţin protestul bărbatului, oferindu-i acestuia mâncare şi apă în fiecare zi. Cu toate că protestul lui a fost la un pas să se termine în cursul zilei de luni, când a coborât câteva ore să doarmă într-un pat adevărat, el a reuşit să se urce iar în măr, după ce a eschivat atât constructorii cât şi poliţia venită la faţa locului.

Citeşte şi NEBUNIE la înălţime: Bărbat filmat în timp ce spăla geamuri, fără niciun echipament VIDEO