Moment COPLEŞITOR la înmormântarea tatălui lui Gică Popescu. GESTUL făcut de REGHECAMPF VIDEO

Gica Hagi, Dan Petrescu, Ion Craciunescu si Ion Geolgau au fost prezenti la inmormantarea lui Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu.

15 mai 2014, 10:14
Moment COPLEŞITOR la înmormântarea tatălui lui Gică Popescu. GESTUL făcut de REGHECAMPF VIDEO

Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a trimis o coroana de flori.

„Este un moment teribil, n-am apucat sa discut cu el, dar o voi face acum. E bine sa ne stie pe toti aproape. Dupa cum il stiu, cred ca o să aiba puterea sa treaca peste”, a declarat Dan Petrescu.

„I s-a intamplat acestui om intr-un scurt timp tot ce poate fi mai rau pe lume, adica el isi pierde libertatea si apoi moare ii moare una dintre cele mai scumpe persoane din viata sa. El a avut puterea sa domine un vestiar intreg, numai noi in Romania nu vrem sa-i recunoastem, un vestiar in Spania intr-o zona cu mari fotbalisti, numai noi, din pacate, nu avem in Romania capacitatea asta sa ne apreciem valorile. Asta e viata”, a declarat Ion Craciunescu.

 La Calafat au sosit şi Daniel Prodan, Bogdan Stelea, Rodion Cămătaru, Emil Săndoi, Constantin Gâlcă şi Nicolae Manea. În momentul în care Gică Popescu l-a văzut pe Prodan, a izbucnit în plâns şi l-a luat în braţe pe fostul său coleg de la naţională.

După o slujbă făcută în locuinţa lui Constantin Popescu, cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al tatălui lui Gică Popescu a plecat spre biserica Sf. Nicolae. Sute de oameni sunt la înmormântare. La biserică a avut loc o slujbă la care au participat toţi preoţii de la cele trei biserici din Calafat.

Gică Popescu a stat pe tot drumul către biserică alături de mama sa, susţinută de cealaltă parte de sora fotbalistului, şi cu greu îşi putea reţine lacrimile. Alături de el i-a fost soţia, şi ea foarte afectată de cele întâmplate.