Înmormântare Regele Mihai I. Cum a venit la funeralii Carmen Iohannis

Regele Mihai I este înmormântat sâmbătă, la Curtea de Argeş, la funeralii participând importanţi lideri politici, printre care şi Preşedintele Klaus Iohannis însoţit de soţia sa.

16 dec. 2017, 10:35
Înmormântare Regele Mihai I. Cum a venit la funeralii Carmen Iohannis

Președintele României Klaus Iohannis participă la funeralii alături de soția sa, Carmen, care și-a schimbat complet look-ul.

În semn de respect pentru Regele Mihai, Carmen a renunțat la blond și s-a vopsit brunetă. A apărut într-o rochie neagră la brațul soțului ei.

Cei doi au stat cel mai mult în preajma Prințului Charles, care punea tot felul de întrebări în timpul ceremoniei.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai a fost adus în ţară miercuri, la ora 11.00, cu o aeronavă militară care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, unde a avut loc o slujbă religioasă. De la aeroport, sicriul cu trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale a fost transportat la Castelul Peleş, unde a rămas pentru câteva ore, apoi a fost adus la Bucureşti şi aşezat în Sala Tronului de la Palatul Regal. Aici, zeci de mii de oameni au trecut prin faţa catafalcului pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui.

Regele Mihai va fi înmormântat sâmbătă, la Curtea de Argeș. Cei care vor să îi aducă monarhului un ultim omagiu, pe ultimul său drum, o pot face, însă trebuie să țină cont de faptul că anumite momente din cadrul ceremoniei se vor desfășura fără accesul publicului.

Citeşte şi Regele Mihai va fi înmormântat astăzi, la Curtea de Argeş. Românii îşi iau rămas-bun de la Rege UPDATE