Înmormântat în ziua în care ar fi sărbătorit rezultatul de la bac

Destin crunt al unui elev de clasa a XII-a din Ialomiţa! Sorin a fost condus pe ultimul drum, chiar în ziua în care ar fi aflat rezultatul de la Bac. El a petrecut câteva zile cu tatăl său la mare, ca să se relaxeze după examene. La întoarcere, însă maşina condusă de tată a intrat într-o cisternă încărcată cu azot lichid. Ambii şi-au pierdut viaţa.

06 iul. 2017, 06:41
Înmormântat în ziua în care ar fi sărbătorit rezultatul de la bac

Două persoane, tată şi fiu, au murit sâmbătă dimineaţă în urma unui grav accident rutier, petrecut pe DN2A, în judeţul Ialomiţa. Maşina în care aceştia se aflau s-a izbit puternic de o cisternă care transporta azot lichid.

Din primele informaţii se pare că maşina în care tatăl şi fiu care au murit în accidentul rutier petrecut de dimineaţă, în apropiere de localitatea Munteni Buzău, judeţul Ialomiţa, a intrat pe contrasens şi s-a lovit puternic de o cisternă încărcată cu azot lichid şi care venea din contrasens.

Potrivit adevarul.ro, în urma impactului dintre cele două vehicule a fost implicată în evenimentul rutier şi maşina condusă de Gheorghe Mierlă, un şofer din Prahova. Înmărmurit de frică, bărbatul povesteşte detaliat cum s-a petrecut tragedia în care a fost implicat fără voia lui.

„Cei din Logan au intrat în cisterna cu azot. După mine, cred că au adomir la volan. Păcat de ei pentru că erau rude, adică tată şi fiu. Dumnezeu să-i odhinească” susţine martorul accidentului din Ialomiţa.