Inna, umilită şi cu banii luaţi. Prin ce coşmar trece artista FOTO

Aflată în plin proces cu asociaţia CREDIDAM, pe care o acuză că i-a "sifonat" banii cuveniţi, Inna a primit o lovitură sub centură chiar de la judecătorii de la care spera să îi facă dreptate.

12 mart. 2018, 09:06

De aproape un an, Inna încearcă să recupereze banii cuveniţi din drepturi de autor, încasaţi de CREDIDAM şi „rătăciţi” pe drum, scrie spynews.ro. După ce au amânat pronunţarea câteva luni la rând, judecătorii au descoperit, brusc, faptul că unele faptele reclamate de Inna, comise în perioada 2011-2014, s-au prescris deja. Aşa că, în privinţa banilor din perioada respectivă, artista a rămas cu buza umflată. Totodată, judecătorii au admis administrarea de noi probe la dosar, iar următorul termen va avea loc chiar săptămâna aceasta.

Citeşte şi INNA, un nou videoclip. Piesa asta va răsuna în toate cluburile din ţară VIDEO

Potrivit propriei descrieri de pe site, CREDIDAM reprezintă interesele a 11.000 artişti interpreţi români şi străini. Obiectul activităţii CREDIDAM este colectarea şi repartizarea banilor cuveniţi acestora, proveniţi din difuzarea înregistrărilor comerciale pe teritoriul României de către posturile de radio, TV, cablu, cinematografice, în restaurante, hoteluri, discoteci etc. CREDIDAM susţine că reprezintă interesele unor artişti precum: Angela Gheorghiu, Radu Beligan, Dan Bittman, Florin Piersic, Andra, Inna, Horia Brenciu, Grasu XXL, Guess Who, Maia Morgenstern, Alexandru Arşinel.