Inna a lansat piesa cu Pitbull, „Good Time”: „E CEL MAI PROST cântec al tău”. Spune-ţi şi tu părerea VIDEO

Inna a lansat, miercuri, mult aşteptata piesă la care a colaborat cu Pitbull, "Good Time". Piesa este înregistrată la casa de discuri Atlantic Records, cu care artista a semnat la începutul acestui an.

02 iul. 2014, 15:27
Inna a lansat piesa cu Pitbull, „Good Time”: „E CEL MAI PROST cântec al tău”. Spune-ţi şi tu părerea VIDEO

După „Cola Song”, la care a colaborat cu J Balvin, Inna vine pe piaţa muzicală cu o colaborare cu Pitbull. Piesa „Good Time” este una dintre cele mai aşteptate ale artistei, mai ales datorită colaborării cu renumitul artist american.

Pentru început, reacţiile fanilor sunt împărţite. „Este cel mai prost cântec al tău„, a scris un fan pe pagina de Facebook a Innei. „Dumnezeule, ce e mizeria asta? Mă aşteptam la un cântec perfect, dar este o porcărie. Sunt foarte dezamăgit„, a scris un alt internaut. „Nu am auzit o piesă mai proastă în viaţa mea„, este un alt mesaj primit de artistă. Printre fanii care au reacţionat la scurt timp după lansarea piesei sunt foarte mulţi care îi sugerează artistei să renunţe la colaborarea cu Pitbull. „Strică tot”, i-a scris un fan.

Citeşte şi Inna s-a vrut mai PERVERSĂ decât în filmele XXX, dar a căzut în RIDICOL – FOTO

Producătorii piesei sunt Wallpaper şi Axident, aceeaşi echipă care a produs „Talk Dirty” (Jason Derulo feat. 2Chainz) şi „Wiggle Wiggle” (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), iar compozitorii sunt J. Hart, Pitbull şi Thomas Troelsen, cel care a scris piesa „Marabou” a Antoniei şi „More than Friends” – Inna feat. Daddy Yankee.

„Good Time” s-a lansat cu lyrics video, care a fost filmat în Bucureşti de Bogdan Daragiu – regizor şi DoP (Inna – „Spre mare”, Inna – „Rock the Roof Venice Beach”). Bogdan Daragiu a lucrat împreună cu John Perez, cu care Inna a mai colaborat şi pentru „Endless”, „WOW” sau „Cola Song”.

Citeşte şi De la vânzătoare de PAPUCI la mare, la DIVĂ cu fiţe. Ce pretenţii are Inna pentru concertele în deplasare

John Perez este cunoscut pentru colaborările sale cu alţi artişti internaţionali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce. Coregrafia îi aparţine lui Cristian Miron, unul dintre cei mai tineri şi talentaţi dansatori şi coregrafi din România, care face parte din echipa de dansatori a Innei.

În România, Inna a lansat de curând videoclipul piesei „Strigă”, colaborarea artistei cu Puya.