Inna a rupt tăcerea! Artista a dezvăluit detalii despre relația cu părinții lui Deliric

Oricât de bună ar fi o relație de cuplu, ea nu poate funcționa fără binecuvântarea părințiilor! Inna a rupt tăcerea și a povestit public cum se înțelege cu socrii. Artista a mai dezvăluit cât de geloasă este și cum rezolvă problemele de cuplu.

16 feb. 2023, 21:15
Inna a rupt tăcerea! Artista a dezvăluit detalii despre relația cu părinții lui Deliric
Inna și Deliric

Inna a fost de-a lungul timpului extrem de discretă cu privire la viața ei privată, niciodată nu s-a expus în mod excesiv și nu a comentat prea mult în presă ce se întâmplă în intimitatea ei. Totuși, acum artista și-a luat inima în dinți și a vorbit deschis despre relația ei cu Deliric. Aceasta a pus în discuție unele dintre cele mai importante teme atunci când vine vorba despre relația de cuplu, inclusiv tipul de relație pe care o are artista cu părinții rapper-ului.

Citește și: Inna face primele declarații despre nuntă, după ce a fost cerută în căsătorie de Deliric: „Îl văd tatăl copiilor mei”

Inna a declarat în nenumărate rânduri faptul că Deliric este bărbatul pe care l-a visat întodauna, motiv pentru care artista a explicat care sunt calitățiile lui care „au dat-o pe spate”.

„Este creativ, smart, iubitor, amuzant, ne place amândurora să călătorim, mă inspiră prin tot ceea ce face”, a declarat Inna pentru Viva.ro

Se pare că artista nu are doar cu Deliric o relație bună, ci și cu părinții lui. Inna a dezvăluit faptul că are o relație extrem de apropiată cu socrii, povestind despre ei că sunt niște oameni extrem de iubitori. Se pare că socrii sunt pregătiți pentru faptul că se vor înrudi. Și părinții Innei sunt de acord cu relația celor doi, ba chiar se înțeleg la rândul lor foarte bine cu rapper-ul.

„Ne înțelegem foarte bine, sunt niște oameni buni, calzi, prietenoși și totul decurge minunat de fiecare dată când ne întâlnim. Și cred că același lucru este valabil și pentru el în ceea ce îi privește pe părinții mei. Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși”, a mai declarat Inna pentru sursa citată.

Inna și Deliric recunosc când greșesc

În absolut orice cuplu mai există și mici certuri. Nu există Paradis fără probleme, iar Inna și Deliric au înțeles acest lucru, însă reușesc să treacă peste obstacolele pe care le întâlnesc în drum cu maturitate și înțelegere. Vedeta a explicat că amândoi sunt capabili să recunoască atunci când greșesc și că până acum nu au trecut prin momente atât de tensionate încât să aibă nevoie de terapie de cuplu.

„Nu știu dacă e vorba despre secrete, ci despre faptul că ne cunoaște

Citește și: FOTO: Inna s-a pozat complet dezbrăcată. Imaginea a ajuns virală. Apariție surprinzătoare pentru sexy-cântăreață